ФК "Ильичевец"
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 96
Главная » 2007 » Июнь » 19 » Забути про травневий розгром
Забути про травневий розгром
16:37
У середу, 20 червня, в Маріуполі національна жіноча збірна України проводитиме свій третій матч в рамках відбірного раунду Євро-2009 – проти словацької команди. Зараз підопічні Анатолія Куцева посідають першу сходинку в 5-й групі, маючи в активі дві перемоги – над тією ж Словаччиною (4:0) та Шотландією (2:1).

Небезпечний суперник
«За три дні, відведені на безпосередню підготовку до поєдинку, ми маємо відновити сили гравців, більшість з яких виступає в російській першості, пригадати награні тактичні схеми. Проте головне завдання тренерського штабу – налаштувати футболісток на важку працю. Виїзний розгром, якого ми завдали словацькій збірній у травні, може нам вийти боком. Не дивлячись на відчутні 0:4, суперниці продемонстрували високий потенціал, хоча їхній план на гру виявився невдалим. Впевнений, відповідні висновки з тієї невдачі зроблені, тому на перемогу малою кров’ю Україні годі й розраховувати», – вважає Куцев.

Восьмимісячна перерва
Найвірогідніше, в Маріуполі по-іншому діятимуть і «синьо-жовті». Статус господарів навряд чи дозволить їм взяти на озброєння захисний варіант, з чим погоджується й наш тренер. «Ми провели вже дві офіційні зустрічі, і команда встигла непогано зігратися. Сподіваюся, будемо прогресувати й надалі», – говорить він. Матч проти Словаччини – останній для збірної у цьогорічній програмі кваліфікації. Наступний відбірний іспит очікуватиме дівчат 21 лютого 2008 року – в Португалії.

11 путівок до Фінляндії
Нагадаю, Україна з шістьма очками очолює турнірну таблицю 5-ї групи, Словаччина має в активі три залікові бали, Португалія та Шотландія – по одному. На відміну від цих команд, що зіграли по два матчі, інший їхній конкурент – Данія – у відборі ще не стартувала. Згідно з регламентом змагань, переможці груп автоматично потраплять до фіналу Євро-2009. Шість збірних, що посядуть другі сходинки, а також четверо «третіх» із найкращими показниками, здобутими в зустрічах із двома лідерами груп, в останній тиждень жовтня 2008 року розіграють в плей-офф ще п’ять путівок до фінального турніру, котрий пройде у Фінляндії.

Склад збірної України
Воротарі: Ірина Зварич («Росіянка» Червоноармійськ, Росія), Надія Баранова («Зірка» Перм, Росія), Вероніка Шульга («Надія» Ногінськ, Росія).
Захисники: Марина Масальська («Житлобуд-1» Харків), Ірина Василюк («Енергія» Воронеж, Росія), Наталія Жданова («Легенда» Чернігів), Олена Мазуренко («Нюрнберг», Німеччина), Валентина Котик («Надія» Ногінськ, Росія), Алла Лишафай, Олена Ходирєва (обидві – «Зірка» Перм, Росія).
Півзахисники: Віра Дятел, Наталія Сухорукова, Ганна Мозольська (усі – «Житлобуд-1» Харків), Людмила Пекур («Росіянка», Червоноармійськ, Росія), Тетяна Чорна, Наталія Зінченко (обидві – «Зірка» Перм, Росія), Дарина Мільчевська («Легенда» Чернігів), Людмила Лемешко («ВДВ-Рязань», Росія).
Нападаючі: Ія Андрущак («Житлобуд-1» Харків), Світлана Фрішко («Надія» Ногінськ, Росія), Дарина Апанащенко («ВДВ-Рязань», Росія).

Костянтин Паткевич, ФФУ

Просмотров: 526 | Добавил: прохожий | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz